107 Los Almendrales – Colinas del Limonar

LOS ALMENDRALES 107, ett boutique projekt, utformat för att skapa eleganta inomhus- och utomhus utrymmen där du kan njuta av en intim atmosfär. Beläget i den prestigefyllda ”Colinas del Limonar”, ett välskött och perfekt område med bra kommunikation med resten av staden. Detta projekt består av 46 bostäder från 1 till 4 sovrum, med en modern, funktionell, hållbar design och med en minimal miljöpåverkan.

Bostäderna i detta projekt är fördelade i en byggnad med en ventilerad fasad för utmärkt termisk och akustisk isolering, med högkvalitativa material och finish som har utformats i minsta detalj. Med en bottenvåning plus 3 våningar finner man även gemensamma utrymmen för att koppla av och en fantastisk pool, vilket skapar en lugn och privat miljö, allt omgivet av gröna områden.

Alla lägenheter har utformats med layouter som svarar mot nuvarande behov, öppna på utsidan med maximal användning av utrymme, solljus och privatliv, vilket gör det bästa av deras läge och orientering, vilket resulterar i stora utrymmen med öppna kök och anslutning till de stora terrasser.

Los Almendrales 107- har studerats i detalj för att vara optimala, funktionella, hållbara och miljövänliga, vilket resulterar i bostäder av utmärkt kvalitet. Alla är mycket rymliga och markerar takvåningar och flera hem med privat trädgård och pool och andra med solarium, där du kan njuta av utomhusaktiviteter med din familj utan att lämna hemmet.

I bostäderna ingår garage och förråd i priset.

LOS ALMENDRALES 107

Stadslägenheter
Byggnaden byggs i Las Colinas del Limonar
46 bostäder med 1 till 4 sovrum med garage och förråd
Pool och gröna områden

Bilderna är virtuella rekreationer med dekorativa element, möbler och vegetation som inte ingår i erbjudandet.

Datos del proyecto

Ubicación Camino de Los Almendrales - Colinas del Limonar
Superficie total + de 12.000 m2
Nº de apartamentos 46
Superficie de los apartamentos: 92-252 m2

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för mer information kring våra nya lägenheter i Malaga, eller fyll i intresseanmälan så kontaktar vi er.
951 23 64 49

info@classiclivingspain.com

Till kontaktsidan

    Registrera ditt intresse