Mosquera – Malaga Historic Center

Vi bygger ett 861,40 m2 stort lägenhetshus mitt i hjärtat av den historiska delen av Málaga centrum. Byggnaden består ursprungligen av två bostadshus; det ena från sent 1700-tal och det andra från 1800-talet. Byggnaden är belägen i en väldigt lugn del av centrum, med en avslappnad atmosfär, men samtidigt nära till allt som staden har att erbjuda.

Lägenheterna byggs i modern stil med inslag av originaldetaljer såsom träbjälkar och tegelväggar. De är ljusa med högt i tak och har en unik känsla av rymd, lyx och elegans. Du kan välja den bostad som passar dig bäst, alla har naturligt ljus från balkonger mot gatan eller stora fönster mot klassiska andalusiska patios.

Materialen kommer från erkända märken i branschen och både arkitekt och byggbolag är berömda för sin höga kvalitet och sinne för detaljer. Lägenheterna får en mycket hög standard även i sin basversion. Om du vill anpassa ditt nya hem till just din livsstil, kan vi erbjuda intressanta tillval och möjligheter.

Information om lägenheterna

CITY APARTMENTS i CENTRO HISTORICO MALAGA

Fastigheten är centralt belägen på Calle Mosquera 7 & 9

Varje lägenhet utgör en egen fastighet

10, till form och yta, unika lägenheter, samt kommersiell lokal i bottenplan

Ytor: från 37-93 kvm

Takhöjd: ca 2.46-3.50 m

*Informationen på denna webbplats är preliminär och utgör inte avtalsunderlag. Information om projektens utveckling kommer att publiceras löpande.
Fullständiga köpehandlingar, inklusive byggbeskrivningar, typbeskrivning av lägenheterna, ritningar, mm, kommer att tillhandahållas innan avtalets undertecknande.
Bilderna är virtuella rekreationer med dekorativa element, möbler och vegetation som inte ingår i erbjudandet.

FAKTA OM PROJEKTET

Läge Malaga CITY - Centro Historico, Calle Mosquera
Total projektyta ca 860 kvm
Antal lägenheter ca 37-93 kvm
Tillval Classic Livings "Service Lifestyle"

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för mer information kring våra nya lägenheter i Malaga, eller fyll i intresseanmälan så kontaktar vi er.
951 23 64 49

info@classiclivingspain.com

Till kontaktsidan

    Registrera ditt intresse