Palacio Alamos – Malaga Historic Center

Classic Living förvandlar ett ca 900 m2 stort gammalt palats i den historiska delen av Málaga, till moderna lägenheter. Byggnaden ligger på Calle Alamos 38 och är ett palats i barock stil byggt 1721, ett stenkast från torget Plaza de la Merced som är en plats full av liv.

Samtliga enheter får en modern design samtidigt som de traditionella elementen i den existerande byggnaden respekteras. De blir rymliga bostäder med högt i tak som skapar en unik känsla av volym, lyx och elegans. Du kan välja den bostad som passar dig bäst, alla har naturligt ljus från balkonger mot gatan eller stora fönster mot klassiska andalusiska patios.

Materialen kommer från erkända märken i branschen och både arkitekt och byggbolag är berömda för sin höga kvalitet och sinne för detaljer. Lägenheterna får en mycket hög standard även i sin basversion. Om du vill anpassa ditt nya hem till just din livsstil, kan vi erbjuda intressanta tillval och möjligheter.

I priset inkluderas fullt utrustade kök och badrum. Luftkonditionering och Aerotermina för en lägre energikonsumtion. Golvvärme i badrummen.

I byggnaden kommer det finnas hiss, en gemensam andalusisk patio på bottenplan och en takterrass med en 40 cm djup pool.

*Samtliga bilder i denna presentation skall ses som typexempel och inspirationskälla för att visa typen av arkitektur och bebyggelse.

Information om lägenheterna

CITY APARTMENTS i CENTRO HISTORICO MALAGA

Fastigheten är centralt belägen vid Calle Alamos 38

Varje lägenhet utgör en egen fastighet

10 lägenheter och 1 lokal

Ytor: från 35 – 86 kvm

Takhöjd: ca 2,92-3,76 m

*Informationen på denna webbplats är preliminär och utgör inte avtalsunderlag. Information om projektens utveckling kommer att publiceras löpande.
Fullständiga köpehandlingar, inklusive byggbeskrivningar, typbeskrivning av lägenheterna, ritningar, mm, kommer att tillhandahållas innan avtalets undertecknande.

Bilderna är virtuella rekreationer med dekorativa element, möbler och vegetation som inte ingår i erbjudandet.

Fakta om projekt

Läge Málaga - Centro Histórico - Calle Álamos 38
Total projektyta 942 m²
Antal lägenheter 11
Yta lägenhet 35 - 86 m²
Tillval Classic Living's "Service Lifestyle"

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för mer information kring våra nya lägenheter i Malaga, eller fyll i intresseanmälan så kontaktar vi er.
951 23 64 49

info@classiclivingspain.com

Till kontaktsidan

    Registrera ditt intresse