ALAMOS PALACE – MÁLAGA HISTORISKA CENTRUM

PLATS ALAMOS PALACE

Vi bygger ett lägenhetskomplex på cirka 900 kvadratmeter i hjärtat av Malaga, i dess historiska centrum. Byggnaden ligger på nummer 38 Calle Álamos, det är ett gammalt palatshus från 1700-talet, tillhörande barockstilen, byggt 1721. Komplexet ligger nära Plaza de la Merced, ett område med mycket liv.

*Alla bilder i denna presentation visas som exempel och inspirationskälla för att visa dig typ av arkitektur och konstruktion.

MALAGA STAD

  • Malaga är den största staden på Costa del Sol
  • Njut av ett subtropiskt medelhavsklimat, sol året runt och de varmaste vintrarna i Europa.
  • Avslappnad atmosfär som är typisk för medelhavsstäder.
  • Strand nära centrum för att njuta av den i alla dess aspekter.

MODERN STIL

Alla lägenheter har en modern design som respekterar de traditionella delarna av den befintliga byggnaden. De är rymliga, med högt i tak som ger en unik känsla av rymd, lyx och elegans.

PROJEKTDATA

Plats

Álamos Street – Elviria – Historiskt centrum

 

Totalarea

 

942 m2 ungefär

 

antal lägenheter

 

elva

 

Lägenhetsområde

 

35 – 86 m2 ca

 

Valfria tjänsterService Lifestyle de Classic Living

FUNKTIONER

*Informationen på denna webbplats är provisorisk och inte avtalsenlig. Vi kommer snarast att publicera information om utvecklingen av projekten. Fullständiga försäljningshandlingar kommer att tillhandahållas innan kontraktet undertecknas, inklusive beskrivningar av byggnaden, lägenheter, planer etc. Bilderna är virtuella rekreationer med dekorativa element, möbler och växtlighet som inte ingår i utbudet.

KONTAKTA OSS

Hör av dig för mer information om våra nya lägenheter i Malaga. En av våra rådgivare kommer att kontakta dig och svara på dina frågor.