HUERTO DEL CONDE – MÁLAGA HISTORISKA CENTRUM

SITUATION HUERTO DEL CONDE

Bara 150 meter från populära Plaza de la Merced och Picassos födelseplats, ligger denna byggnad på en lugn gata med endast 6 grannar, som kommer att totalrenoveras. På bottenvåningen kommer det att finnas en gemensam uteplats som även fungerar som ljuskälla för de interiöra lägenheterna som inte vetter mot gatan. Tack vare de enorma fönstren från golv till tak och högt i tak är dessa lägenheter också mycket ljusa.

*Alla bilder i denna presentation visas som exempel och inspirationskälla för att visa dig typ av arkitektur och konstruktion.

MALAGA STAD

  • Malaga är den största staden på Costa del Sol
  • Njut av ett subtropiskt medelhavsklimat, sol året runt och de varmaste vintrarna i Europa.
  • Avslappnad atmosfär som är typisk för medelhavsstäder.
  • Strand nära centrum för att njuta av den i alla dess aspekter.

MODERN OCH INDUSTRIELL STIL

Stilen blir modern med en industriell touch med mycket glas för maximalt ljus och rymd. Stora fönster och balkonger mot gatan. Känsla av luft, ljus och volym. 

PROJEKTDATA

Plats

 

Historiska centrum, Huerto del Conde Street, 19

 

Totalarea

 

475 m2 ca

 

antal lägenheter

 

6

 

Lägenhetsområde

 

55-105 m2 ca

 

Valfria tjänsterService Lifestyle de Classic Living

*Informationen på denna webbplats är provisorisk och inte avtalsenlig. Vi kommer snarast att publicera information om utvecklingen av projekten. Fullständiga försäljningshandlingar kommer att tillhandahållas innan kontraktet undertecknas, inklusive beskrivningar av byggnaden, lägenheter, planer etc. Bilderna är virtuella rekreationer med dekorativa element, möbler och växtlighet som inte ingår i utbudet.

KONTAKTA OSS

Hör av dig för mer information om våra nya lägenheter i Malaga. En av våra rådgivare kommer att kontakta dig och svara på dina frågor.