MARTIRES – MÁLAGA HISTORISKA CENTRUM

MARTYRS SITUATION

Denna fastighet ligger i Malagas historiska centrum, med anor från tidigt 1900-tal och du känner verkligen historiens ekon. Läget är mycket centralt, men det är också nära till det moderna och populära hamnområdet och stranden. På gatan och på det intilliggande torget har ett antal fastigheter renoverats vackert och området är på uppgång.

*Alla bilder i denna presentation visas som exempel och inspirationskälla för att visa dig typ av arkitektur och konstruktion.

MALAGA STAD

  • Malaga är den största staden på Costa del Sol
  • Njut av ett subtropiskt medelhavsklimat, sol året runt och de varmaste vintrarna i Europa.
  • Avslappnad atmosfär som är typisk för medelhavsstäder.
  • Strand nära centrum för att njuta av den i alla dess aspekter.

MODERN OCH INDUSTRIELL STIL

Vi skapar moderna lägenheter med modern design. Moderiktigt och smakfullt med detaljer som ger den en lyxig känsla. Kombinationen av innovativa tekniska lösningar och det noggranna valet av material ger dig en känsla av gedigen lyx utan att bli för mycket.

FUNKTIONER

*La información incluida en esta página web es provisional y no tiene carácter contractual. Publicaremos puntualmente información sobre el desarrollo de los proyectos. Antes de firmar el contrato se facilitarán documentos de venta completos, que incluyen descripciones del edificio, de los apartamentos, planos, etc. Las imágenes son recreaciones virtuales con elementos decorativos, mobiliario y vegetación que no forman parte de la oferta.

KONTAKTA OSS

Hör av dig för mer information om våra nya lägenheter i Malaga. En av våra rådgivare kommer att kontakta dig och svara på dina frågor.