MOSQUERA – MÁLAGA CENTRO HISTÓRICO

FLYGSITUATION

Vi bygger ett lägenhetskomplex på 861,40 kvadratmeter i hjärtat av Malaga, i dess historiska centrum. Byggnaden består av två bostadshus: den som ligger på nummer 7 kan vara en byggnad från slutet av 1700-talet, medan den som ligger på nummer 9 är från 1800-talet. Komplexet ligger i en exceptionellt lugn gågata med en avslappnad atmosfär, men med mycket liv.

*Alla bilder i denna presentation visas som exempel och inspirationskälla för att visa dig typ av arkitektur och konstruktion.

MALAGA STAD

  • Malaga är den största staden på Costa del Sol
  • Njut av ett subtropiskt medelhavsklimat, sol året runt och de varmaste vintrarna i Europa.
  • Avslappnad atmosfär som är typisk för medelhavsstäder.
  • Strand nära centrum för att njuta av den i alla dess aspekter.

MODERN STIL

Alla lägenheter har en modern design som respekterar de traditionella delarna av den befintliga byggnaden. De är rymliga, med högt i tak som ger en unik känsla av rymd, lyx och elegans.

PROJEKTDATA

Plats

 

Mosquera Street – Historiskt centrum – Malaga

 

Totalarea

 

860 m2 ca

 

antal lägenheter

 

10 + affärslokaler

 

Lägenhetsområde

 

37 – 93 m2 ca

 

Valfria tjänsterService Lifestyle de Classic Living

FUNKTIONER

*Informationen på denna webbplats är provisorisk och inte avtalsenlig. Vi kommer snarast att publicera information om utvecklingen av projekten. Fullständiga försäljningshandlingar kommer att tillhandahållas innan kontraktet undertecknas, inklusive beskrivningar av byggnaden, lägenheter, planer etc. Bilderna är virtuella rekreationer med dekorativa element, möbler och växtlighet som inte ingår i utbudet.

KONTAKTA OSS

Hör av dig för mer information om våra nya lägenheter i Malaga. En av våra rådgivare kommer att kontakta dig och svara på dina frågor.