POZOS DULCES – LÄGENHETER I MÁLAGA HISTORISKA CENTRUM

SWEET BELL SITUATION

Mitt i centrum av Malaga, i den historiska stadskärnan, har vi utvecklat 11 rymliga lägenheter, med 4 meter högt i tak och en total yta på cirka 840 m2. Vi kunde förvandla ett spektakulärt lager av betong och kalksten till den modernaste platsen att bo i staden, med en urban och industriell stil. Komplexet ligger i ett exceptionellt lugnt område, med en avslappnad atmosfär, men samtidigt nära stadens liv och rörelse.

*Alla bilder i denna presentation visas som exempel och inspirationskälla för att visa dig typ av arkitektur och konstruktion.

MALAGA STAD

  • Malaga är den största staden på Costa del Sol
  • Njut av ett subtropiskt medelhavsklimat, sol året runt och de varmaste vintrarna i Europa.
  • Avslappnad atmosfär som är typisk för medelhavsstäder.
  • Strand nära centrum för att njuta av den i alla dess aspekter.

MALAGA HISTORISKA CENTRUM

Med sina mer än 30 museer har Malaga blivit ett kulturellt centrum som rymmer viktiga samlingar, som Picasso-museet, Pompidou-centret och Carmen Thyssen-museet. 

PROJEKTDATA

Plats

 

Historiskt centrum av Malaga, Pozos Dulces gata

 

Totalarea

 

840 m2 ungefär

 

antal lägenheter

 

elva

 

Lägenhetsområde

 

55-100 m2 ca

 

Valfria tjänsterService Lifestyle de Classic Living

FUNKTIONER

*Informationen på denna webbplats är provisorisk och inte avtalsenlig. Vi kommer snarast att publicera information om utvecklingen av projekten. Fullständiga försäljningshandlingar kommer att tillhandahållas innan kontraktet undertecknas, inklusive beskrivningar av byggnaden, lägenheter, planer etc. Bilderna är virtuella rekreationer med dekorativa element, möbler och växtlighet som inte ingår i utbudet.

KONTAKTA OSS

Hör av dig för mer information om våra nya lägenheter i Malaga. En av våra rådgivare kommer att kontakta dig och svara på dina frågor.