107 LOS ALMENDRALES – LIMONAR HILLS

TILL SALU

SITUATION 107 LOS ALMENDRALES

107 Los Almendrales – Colinas del Limonar, ett boutiqueprojekt, designat för att skapa eleganta inre och yttre utrymmen där du kan njuta av en intim atmosfär. Beläget i den prestigefyllda urbaniseringen ”Colinas del Limonar” , i en särskilt välskött miljö och perfekt ansluten till resten av staden.

Alla hus har designats med fördelningar som svarar mot aktuella behov, öppna mot utsidan med maximal användning av utrymme, solljus och avskildhet, vilket gör det bästa av deras genomförande och orientering, vilket resulterar i rymliga utrymmen med öppna kök. stora terrasser.

*Alla bilder i denna presentation visas som exempel och inspirationskälla för att visa dig typ av arkitektur och konstruktion.

MALAGA STAD

  • Malaga är den största staden på Costa del Sol
  • Njut av ett subtropiskt medelhavsklimat, sol året runt och de varmaste vintrarna i Europa.
  • Avslappnad atmosfär som är typisk för medelhavsstäder.
  • Strand nära centrum för att njuta av den i alla dess aspekter.

MODERN STIL OCH LÅG MILJÖPÅVERKAN

Bostäderna i detta bostadsområde är fördelade i en byggnad byggd med ventilerad fasad för utmärkt värme- och akustisk isolering, med högkvalitativa material och ytbehandlingar som vårdas in i minsta detalj.

DATOS DEL PROYECTO

Plats

 

Camino de Los Almendrales – Colinas del Limonar

 

Totalarea

 

+ än 12.000 m2

 

antal lägenheter

 

46

 

Lägenheternas yta:

92-252 m2

FUNKTIONER

*Informationen på denna webbplats är provisorisk och inte avtalsenlig. Vi kommer snarast att publicera information om utvecklingen av projekten. Fullständiga försäljningshandlingar kommer att tillhandahållas innan kontraktet undertecknas, inklusive beskrivningar av byggnaden, lägenheter, planer etc. Bilderna är virtuella rekreationer med dekorativa element, möbler och växtlighet som inte ingår i utbudet.

KONTAKTA OSS

Hör av dig för mer information om våra nya lägenheter i Malaga. En av våra rådgivare kommer att kontakta dig och svara på dina frågor.